Ir al contenido
degustación gastronómica

Cocina sin prisas en Emilia

Cocina sin prisas en Emilia

Duration:5.5 horas en total
Includes:Alimentos, Equipamiento y Transporte
Languages:Disponible en inglés
¡Se acaba de reservar! ¡Reserva tu plaza antes de que sea demasiado tarde!

Acerca de tu anfitrión

I've been part of the organic movement since over thirty years at local and international levels. I always liked to share my knowledge and passion with people coming from abroad organising tailored made visits to local organic and slow producers. I'm immerging guests in unique cultural experiences about farming and excellent food made by great people respecting traditions and Nature.
Antonio & Sabrina
Antonio & Sabrina
Antonio & Sabrina
Antonio & Sabrina

Qué haremos

You need to be at Vignola railway station no later than 815 am: it is important to leave as early as possible since the Parmesan processing takes place only early morning,. You will be introduced to organic agriculture in Emilia Romagna and the territory of the Panaro river valley. Travelling from the edge of the plain to the hills and the Appennini mountains. Visit of a parmigiano reggiano…

¿Hay algo más que deba saber?

There will be about 40 minutes drive to the dairy, 10 minutes to the agriturismo, one hour to the acetaia and 30 minutes to be back in Vignola, or I can drop you in Modena historical city centre.

Qué incluye

Refrigerios
organic brunch some good farm food (cheese,saumi and homemade bread "Tigelle") with wine and coffee
Transporte
car
Equipo
disposable cloths

Fotos tomadas por participantes

Evaluaciones de los participantes

Sección de navegación para las páginas de evaluaciones

Dónde estarás

Vignola, Caseificio in Zocca, Agriturismo in Monteombraro, Acetaia in Modena. The Panaro river valley from the via Emilia to the Appennini, has been one of the first hot spots of organic agriculture in Italy. Where the first organic farmers started organising in a regional association. Now in the valley there are over 500 organic producers that are now organising the first regional Biodistretto: a whole territory that wants to go Organic!

Disponibilidad

Si no aparece como disponible para las fechas en las que estás buscando, puedes preguntarle a su disponibilidad.
martes, 24 de septiembre    De 8:00 a 13:30.
₡61,841 por persona
4 plazas libres de 4
¡Se acaba de reservar! ¡Reserva tu plaza antes de que sea demasiado tarde!

Ten en cuenta lo siguiente

Política de cancelación

Cualquier experiencia se puede cancelar dentro de las 24 horas posteriores a la compra y recibirás un reembolso total.

Política de comunicación

Comunícate siempre a través de Airbnb. Para proteger tus pagos, te aconsejamos que nunca transfieras dinero ni te comuniques fuera de la página o la aplicación de Airbnb.

Requisitos para los participantes

Pueden asistir hasta 4 participantes de 18 años y más.

Alcohol

Esta experiencia incluye alcohol. Solo se servirán bebidas alcohólicas a los huéspedes que tengan edad legal para beber.

Más consejos

There will be about 40 minutes drive to the dairy, 10 minutes to the agriturismo, one hour to the acetaia and 30 minutes to be back in Vignola, or I can drop you in Modena historical city centre.
Antonio & Sabrina
degustación gastronómica
Cocina sin prisas en Emilia
28 evaluaciones
Desde ₡61,841 por persona
28 evaluaciones
Desde ₡61,841 por persona